Descriere
Celebrează splendoarea Paștelui cu Oferta Noastră Specială: Conul de Paște Leonidas, încărcat cu 200g de Delicii Ciocolată Belgiana. Descoperă măiestria Leonidas, maestru ciocolatier belgian renumit pentru calitatea sa superioară, acum într-un con exclusivist plin de ouă de ciocolată selecte.
Această colecție selectă aduce laolaltă cele mai rafinate sortimente de ouă de ciocolată, creând o experiență culinară memorabilă.
Ideal pentru a oferi un cadou sofisticat de Paște sau pentru a partaja momente speciale de fericire cu cei dragi, conul nostru reprezintă esența eleganței și tradiției.
Savurează autenticitatea ciocolatei belgiene de la Leonidas și transformă orice moment într-o ocazie de celebrare. Plasează comanda ta astăzi pentru un Paște de neuitat!
Ingrediente praline asortate: Zahăr, masă de cacao, unt de cacao, LAPTE praf integral, ALUNE DE PĂDURE, SMÂNTÂNĂ, sirop de glucoză, UNT (LAPTE), MIGDALE, UNT anhidru, LAPTE condensat îndulcit, nucă de cocos mărunțită, zahăr invertit, alcool, umectant (sorbitol), arome, dextroză, NUCI, sirop glucoză și fructoză, fructe confiate (portocală, pepene), sirop sorbitol, miere, biscuite (GRÂU (GLUTEN), OUĂ), orez expandat, căpșune, pudră de cacao, vișine, MIGDALE amare, băutură vegetală de MIGDALE (MIGDALE, zahăr, maltodextrină, SOIA, antioxidanți (ascorbil palmitat), agent antiaglomerant (oxid de siliciu)), invertazică, FISTIC, cafea, zmeură, conservanți (sorbet de potasiu), fragmente de boabe de cacao prăjite, anhidru de grăsime din lapte, xylitol, concentrat suc de zmeură, regulator aciditate: acid citric, merișor, SUSAN. Coloranți (sfeclă roție, extract de soc, annatto, curcumină, complex de clorofilă cupru, caramel), coajă de portocală, amidon de GRÂU, ananas, sare, concentrat suc de lămâie, lămâie, agenți de creștere (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, condimente, albuș de OU, concentrat de fructe, sare Guarande, pectină, oțet balsamic, busuioc. “Marzipanul căpșună” conține agent de colorare: carmin. Ciocolată neagră (min. 54% cacao), Sao Tome ciocolată neagră (min. 72% cacao), ciocolată cu LAPTE (min. 30% cacao), ciocolată albă.
Se păstrează la loc uscat și răcoros, la o temperatură între 15⁰C – 18⁰C. Produs în Belgia