Descriere
Set Festiv de Paște cu Ciocolată Belgiană Leonidas – 200g: Îmbogățește magia sărbătorilor de primăvară cu acest set exclusiv de Paște, o selecție de elită ce include 200g de ciocolată fină belgiană și o mini figurină Leonidas, simbolul eleganței în lumea ciocolatei de lux. Explorează colecția noastră de ouă de ciocolată meticulos craftuite, fiecare oferind o călătorie gustativă de neuitat prin arome profunde și texturi suave.
Ideal ca dar de Paște, acest set este conceput să impresioneze și să aducă bucurie celor dragi. Este selecția perfectă pentru a adăuga o notă de dulceață și rafinament primăverii tale, garantând momente de răsfăț suprem.
Ingrediente: Sortiment de ouă de ciocolată ambalate individual. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, LAPTE praf integral, masă de cacao, ALUNE DE PĂDURE, SMÂNTÂNĂ de LAPTE, sirop cuberdon (sirop de glucoză, glucoză, arome, coloranți: carmin, carbon vegetal), UNT anhidru, LAPTE condensat îndulcit, UNT, sirop de glucoză, zahăr invertit, umectanți (siropul de sorbitol, sorbitol), emulgatori: lecitină de SOIA, lecitină de floarea soarelui) apă, pudră de caramel cu grăsime din LAPTE (LAPTE praf degresat, zer praf (LAPTE), zahăr, grăsime anhidră din LAPTE, vanilie naturală arome), lămâie confiată, făină de GRÂU, MIGDALE, arome) cafea, făină de orez, dextroză, sirop de glucoză-fructoză, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, zahăr din trestie, glicerină vegetală, LACTOZĂ, conservant: sorbat de potasiu, pudră de cacao alcalinizată, zmeură concentrată suc de zmeură, zahăr caramelizat, acid: acid citric, sare, coloranți (sfeclă roșie, complexe de cupru de clorofile, caramel), MIGDALE amare, sare de Guerande, suc concentrat de lămâie, agenți de fermentare (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu), amidon modificat, invertaza , extract de vanilie, dioxid de carbon, agenți de îngroșare (agar-agar, pectină), concentrat vegetal (morcov, hibiscus), pectină, extract de curcumină. Cu ciocolată cu LAPTE (min. 30% substanță uscată de cacao, min. 22% substanță uscată de LAPTE), ciocolată neagră (min. 54% substanță uscată de cacao), ciocolată albă (min. 25% substanță uscată de cacao, min. 22% LAPTE uscat solide), ciocolată albă cu caramel (min. 26% substanță uscată de cacao, min. 27% substanță uscată din LAPTE). Poate contine urme de nuci (fistic, nuci), gluten (orz) si ouă. Se păstrează la loc uscat și răcoros, la o temperatură între 15⁰C – 18⁰C. Produs în Belgia.