Descriere
Transformă Paștele într-o experiență gustativă de neuitat cu Rigleta 6 minioua Leonidas. Această colecție selectă oferă ciocolată belgiană de înaltă calitate, de la lapte cremoasă la neagră intensă și umpluturi surpriză. Ideal pentru cadouri sofisticate sau răsfăț personal, descoperă diversitatea și rafinamentul Leonidas. Savurează acum aromele autentice!
Ingrediente: Sortiment de ouă de ciocolată ambalate individual. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, LAPTE praf integral, masă de cacao, ALUNE DE PĂDURE, SMÂNTÂNĂ de LAPTE, sirop cuberdon (sirop de glucoză, glucoză, arome, coloranți: carmin, carbon vegetal), UNT anhidru, LAPTE condensat îndulcit, UNT, sirop de glucoză, zahăr invertit, umectanți (siropul de sorbitol, sorbitol), emulgatori: lecitină de SOIA, lecitină de floarea soarelui) apă, pudră de caramel cu grăsime din LAPTE (LAPTE praf degresat, zer praf (LAPTE), zahăr, grăsime anhidră din LAPTE, vanilie naturală arome), lămâie confiată, făină de GRÂU, MIGDALE, arome) cafea, făină de orez, dextroză, sirop de glucoză-fructoză, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, zahăr din trestie, glicerină vegetală, LACTOZĂ, conservant: sorbat de potasiu, pudră de cacao alcalinizată, zmeură concentrată suc de zmeură, zahăr caramelizat, acid: acid citric, sare, coloranți (sfeclă roșie, complexe de cupru de clorofile, caramel), MIGDALE amare, sare de Guerande, suc concentrat de lămâie, agenți de fermentare (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu), amidon modificat, invertaza , extract de vanilie, dioxid de carbon, agenți de îngroșare (agar-agar, pectină), concentrat vegetal (morcov, hibiscus), pectină, extract de curcumină. Cu ciocolată cu LAPTE (min. 30% substanță uscată de cacao, min. 22% substanță uscată de LAPTE), ciocolată neagră (min. 54% substanță uscată de cacao), ciocolată albă (min. 25% substanță uscată de cacao, min. 22% LAPTE uscat solide), ciocolată albă cu caramel (min. 26% substanță uscată de cacao, min. 27% substanță uscată din LAPTE). Poate contine urme de nuci (fistic, nuci), gluten (orz) si ouă. Se păstrează la loc uscat și răcoros, la o temperatură între 15⁰C – 18⁰C. Produs în Belgia.