Descriere
Îmbogățește Paștele cu Rigleta de 12 mini ouă Leonidas – excelența ciocolatei belgiene la tine acasă. Fiecare mini ou este o demonstrație de măiestrie și gust, creând momente unice de răsfăț. Alege Rigleta Leonidas ca dar de Paște și surprinde cu o gamă variată de arome pentru orice preferință.
Perfect pentru a partaja sau a savura în solitudine, acest set aduce tradiție și calitate în sărbătoarea ta. Asigură-te că ai parte de un Paște memorabil cu rigleta noastră exclusivă de ouășoare Leonidas.
Ingrediente: Sortiment de ouă de ciocolată ambalate individual. Ingrediente: zahăr, unt de cacao, LAPTE praf integral, masă de cacao, ALUNE DE PĂDURE, SMÂNTÂNĂ de LAPTE, sirop cuberdon (sirop de glucoză, glucoză, arome, coloranți: carmin, carbon vegetal), UNT anhidru, LAPTE condensat îndulcit, UNT, sirop de glucoză, zahăr invertit, umectanți (siropul de sorbitol, sorbitol), emulgatori: lecitină de SOIA, lecitină de floarea soarelui) apă, pudră de caramel cu grăsime din LAPTE (LAPTE praf degresat, zer praf (LAPTE), zahăr, grăsime anhidră din LAPTE, vanilie naturală arome), lămâie confiată, făină de GRÂU, MIGDALE, arome) cafea, făină de orez, dextroză, sirop de glucoză-fructoză, pudră de cacao cu conținut scăzut de grăsimi, zahăr din trestie, glicerină vegetală, LACTOZĂ, conservant: sorbat de potasiu, pudră de cacao alcalinizată, zmeură concentrată suc de zmeură, zahăr caramelizat, acid: acid citric, sare, coloranți (sfeclă roșie, complexe de cupru de clorofile, caramel), MIGDALE amare, sare de Guerande, suc concentrat de lămâie, agenți de fermentare (pirofosfat de sodiu, bicarbonat de sodiu), amidon modificat, invertaza , extract de vanilie, dioxid de carbon, agenți de îngroșare (agar-agar, pectină), concentrat vegetal (morcov, hibiscus), pectină, extract de curcumină. Cu ciocolată cu LAPTE (min. 30% substanță uscată de cacao, min. 22% substanță uscată de LAPTE), ciocolată neagră (min. 54% substanță uscată de cacao), ciocolată albă (min. 25% substanță uscată de cacao, min. 22% LAPTE uscat solide), ciocolată albă cu caramel (min. 26% substanță uscată de cacao, min. 27% substanță uscată din LAPTE). Poate contine urme de nuci (fistic, nuci), gluten (orz) si ouă. Se păstrează la loc uscat și răcoros, la o temperatură între 15⁰C – 18⁰C. Produs în Belgia.