Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate de 23 de ani pe piața

REVANZATOR OFICIAL LEONIDAS ROMÂNIA

Marca Leonidas

Momente fericite pentru toată lumea

Leonidas vă oferă ciocolate de cea mai bună calitate la un preț accesibil, permițându-vă să oferiți momente de beatitudine cu ciocolată celor la care țineți. O petrecere de naștere, o masă cu prietenii, o seară romantică sau doar un mulțumire. Leonidas este acolo pentru a vă ajuta să vă marcați ocaziile speciale alături de familie, prieteni și colegi. Cu toate acestea, ciocolata nu este doar pentru ocazii importante.

Există momente în care „doar” vrei să faci pe cineva fericit arătându-i că îți pasă. De la început, Leonidas Kestekides și nepotul său Basilio și-au dorit ca ciocolatele Leonidas să fie accesibile tuturor. Ciocolata este un produs de lux de care toată lumea ar trebui să se poată bucura, un fel de drept fundamental.

Ți-ar plăcea să descoperi beatitudinea ciocolatei Leonidas?

O misiune, viziune și valori puternice

Misiunea noastră este să creăm momente de fericire pentru toată lumea.

Viziunea lui Leonidas este de a fi cel mai bun producător și vânzător global de produse de ciocolată belgiană.

La Leonidas, suntem pentru spiritul de echipă, respectul și integritatea. Suntem responsabili și pasionați. Acestea sunt valorile pe care le promovăm în fiecare zi.

O misiune, viziune și valori puternice

Experimentează Leonidas

Leonidas este cunoscut în întreaga lume pentru experiența totală a mărcii. Pungile de culoare albastru regal cu sigla crem contin intotdeauna o cutie de culoare aurie, plina cu bomboane de ciocolata si ambalata cu dragoste. Fiecare magazin Leonidas ajută la crearea acestei experiențe de brand. De fiecare dată când intri într-unul dintre magazinele noastre, simți că este același. Stilul nostru consistent creează aceeași experiență de brand în întreaga lume.

O istorie a gustului

Cu mai bine de 100 de ani în urmă, Leonidas Kestekides a creat primele ciocolate așa cum le cunoaștem astăzi. De-a lungul anilor, patru generații ale familiei Kestekides și-au pus amprenta asupra ciocolatei Leonidas, transformând brandul într-o afacere de familie mare și de succes. Începând cu un singur magazin cu o vitrină și bomboane de ciocolată afișate pe pervaz, a devenit un brand global cu peste 1300 de magazine. Acum întreaga lume știe despre Leonidas și creațiile sale delicioase. Descoperiți aici nașterea unei revoluții a ciocolatei.

Calitatea este cel mai mare atu al nostru

100% unt de cacao pur

Leonidas vrea să te bucuri de momente de fericire pură. De aceea, Maeștrii Noștri Ciocolatieri folosesc doar ciocolată făcută cu unt de cacao 100% pur.

Fabricat fără ulei de palmier

Maeștrii noștri ciocolatieri sunt obsedați de calitate. Aceștia vor accepta doar unt de cacao pur. De aceea nu vei găsi nici măcar o picătură de ulei de palmier în ciocolata noastră.

Belgian din 1913

Ciocolatele Leonidas sunt concepute în Belgia. Maeștrii noștri Ciocolatieri folosesc doar cele mai bune ingrediente, manipulându-le cu grijă și cu respect pentru tradiție.

Cacao durabil

Leonidas alege cacao durabilă pentru a-și produce pralinele. Când scopul tău este să creezi momente de fericire pentru toată lumea, ce este mai normal decât să-ți pese de natură și omenire?

Fii la curent

Înscrieți-vă la newsletter și primiți surprizele și răsfățurile Leonidas în căsuța dvs. poștală.

DESPRE LEONIDAS

De la înființarea sa în 1913, misiunea ciocolatierului belgian Leonidas a fost întotdeauna să creeze momente cu adevărat fericite, făcând luxul ciocolatei accesibil tuturor. Cu peste 1300 de puncte de vânzare în 40 de țări, Leonidas și-a câștigat de-a lungul timpului o reputație care este invidia multora: cea a mărcii de ciocolată preferate de belgieni. Și la nivel internațional, Leonidas este cunoscut pentru ciocolata de cea mai înaltă calitate și know-how-ul său. Maeștrii săi de ciocolată creează în mod constant noi rețete și noi produse de sezon care le iau locul alături de o gamă largă de ciocolate. Leonidas lucrează exclusiv cu ciocolată făcută cu unt de cacao 100% pur, fără ulei de palmier și din cacao durabilă. În 2023, Leonidas își va sărbători cea de-a 110-a aniversare. 110 ani de dragoste pentru ciocolata și consumatorii săi…