Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate de 23 de ani pe piața

REVANZATOR OFICIAL LEONIDAS ROMÂNIA

Ballotin

Praline asortate

Praline cu ciocolata lapte

Praline cu ciocolata neagra

Praline cu ciocolata alba

Praline fara zahar adaugat

Jeleuri

Ballotin ciocolata belgiana | Ciocolata Belgiana | Praline Belgiene | Cadouri ciocolata

Puține cadouri se compară cu eleganța unui ballotin de praline belgiene. Devenit un simbol clasic al rafinamentului, de la introducerea sa în 1915, ballotinul a rămas neschimbat, un testament al valorii sale perene.

Prezentarea în ballotin este cea mai familiară și frecventă metodă de a oferi praline belgiene, adesea ambalate în hârtie de lux și legate cu o panglică textilă decorativă, marcată cu sigla Leonidas. Pentru comenzi ample, cutiile sunt însoțite de o pungă cadou stilată Leonidas.

Ballotinul de praline belgiene oferă o experiență gustativă excepțională, conținând ciocolată belgiană de inaltă calitate. În funcție de mărime, pralinele sunt aranjate pe unul sau mai multe nivele, separate de divizoare speciale pentru a menține integritatea acestor bijuterii de ciocolată.

Aceste praline, adesea denumite generic „praline belgiene”, se disting prin coaja de ciocolată ce ascunde o cremă fină și delicată, cu variații de textură, gust și ingrediente, unele conținând chiar și alcool.

Învelișul pralinelor variază de la ciocolată albă, la ciocolată cu lapte sau ciocolată neagră, cu ediții limitate ce pot include și învelișuri marmorate.

Ambalarea în ballotin nu este doar o tradiție, ci și o promisiune de fericire, grație designului specific al cutiei și opțiunilor variate de dimensiuni, de la o singură pralină până la 64. Astfel, fiecare iubitor de ciocolată poate găsi ceva pe gustul său, fie că preferă ciocolata albă, cu lapte sau neagră.

Ballotinurile pot fi, de asemenea, personalizate cu alte delicii Leonidas, cum ar fi jeleurile, drajeurile sau trufele, oferind o experiență de neuitat.