Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate de 23 de ani pe piața

REVANZATOR OFICIAL LEONIDAS ROMÂNIA

Leonidas DRIVE

Alege și comandă un cadou excelent!

La Leonidas Universitate – primul magazin Leonidas din România, prioritatea noastră este să satisfacem toate nevoile clienților noștri!
 
Te grăbești? 
Ai nevoie de un cadou urgent și nu poți aștepta ambalarea?
 
Leonidas DRIVE este răspunsul!

Mulțumire garantată!

Sună la numărul dedicat acestui seriviciu:
și ieșim noi cu comanda! 
Tu stai în mașină, iar noi venim la tine!
Calitate și bun gust la înalt nivel pentru cadouri speciale.

SUNĂ SĂ COMANZI LA LEONIDAS DRIVE

Comenzile se ridică doar din magazinul Leonidas Universitate de pe strada Doamnei, nr. 27, București și reprezintă un serviciu express.

100% unt de cacao pur

Leonidas vrea să te bucuri de momente de fericire pură. De aceea, Maeștrii Noștri Ciocolatieri folosesc doar ciocolată făcută cu unt de cacao 100% pur.

Fabricat fără ulei de palmier

Maeștrii noștri ciocolatieri sunt obsedați de calitate. Aceștia vor accepta doar unt de cacao pur. De aceea nu vei găsi nici măcar o picătură de ulei de palmier în ciocolata noastră.

Belgian din 1913

Ciocolatele Leonidas sunt concepute în Belgia. Maeștrii noștri Ciocolatieri folosesc doar cele mai bune ingrediente, manipulându-le cu grijă și cu respect pentru tradiție.

Cacao durabil

Leonidas alege cacao durabilă pentru a-și produce pralinele. Când scopul tău este să creezi momente de fericire pentru toată lumea, ce este mai normal decât să-ți pese de natură și omenire?

Fii la curent

Înscrieți-vă la newsletter și primiți surprizele și răsfățurile Leonidas în căsuța dvs. poștală.

DESPRE LEONIDAS

De la înființarea sa în 1913, misiunea ciocolatierului belgian Leonidas a fost întotdeauna să creeze momente cu adevărat fericite, făcând luxul ciocolatei accesibil tuturor. Cu peste 1300 de puncte de vânzare în 40 de țări, Leonidas și-a câștigat de-a lungul timpului o reputație care este invidia multora: cea a mărcii de ciocolată preferate de belgieni. Și la nivel internațional, Leonidas este cunoscut pentru ciocolata de cea mai înaltă calitate și know-how-ul său. Maeștrii săi de ciocolată creează în mod constant noi rețete și noi produse de sezon care le iau locul alături de o gamă largă de ciocolate. Leonidas lucrează exclusiv cu ciocolată făcută cu unt de cacao 100% pur, fără ulei de palmier și din cacao durabilă. În 2023, Leonidas își va sărbători cea de-a 110-a aniversare. 110 ani de dragoste pentru ciocolata și consumatorii săi…