Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate de 23 de ani pe piața

REVANZATOR OFICIAL LEONIDAS ROMÂNIA

Ingrediente și valori nutriționale

De mai bine de 100 de ani, Maeștrii noștri Ciocolatieri adună cele mai bune ingrediente pentru a vă oferi rețete creative și gustoase. Fără ulei de palmier și făcute din unt de cacao 100% pur, ciocolatele noastre vor asigura momente fericite de deliciu de ciocolată

Ganache

Noir de Noir, o dorinta care emana arome condimentate si puternice. Acest « ganache fondant », umplut cu crema intensa de ciocolata neagra, ofera o variatie puternica pe tema ciocolatei negre. Un deliciu care apeleaza la iubitorii de gust amar.

O pralina intensa cu un miez fructat si arome de citrice. Acest intens ganache de ciocolata neagra, se lasa savurat pentru a descoperi parfumul florilor de portocal. Savurati echilibrul perfect intre aroma puternica a ciocolatei negre si aciditatea portocalei.

Cu gust generos si cremos, Avelanne asociaza blandetea laptelui cu aroma suava a alunei. Lasati-va cuprinsi de umplutura cu aroma de alune ale acestui ganache de ciocolata cu lapte care va exalta simturile de la inceput. Un deliciu irezistibil de cremos, incat vi se topeste in gura.

O eleganta colina spritata care te topeste de placere. Aceasta spirala de crema de frisca cu ciocolata acoperita cu o aluna intreaga va ofera un moment de savoare extrema, punctat de crocantul alunei.

Toata puterea ciocolatei amare se regaseste in Palet 72%. Aceasta pralina combina doua arome intense, ale uneia din cele mai puternice ciocolate, cu o crema ganache, invelita de un strat delicat de ciocolata neagra de aceeasi origine. Un deliciu pentru amatori de placeri amarui.

Ciocolata in toata splendoarea ei, cu amprenta Leonidas. Aceasta reteta subtila bazata pe un amestec clasic de ciocolata lapte si crema este reinventata de Leonidas pentru a va propune o pralina pur si simplu unica.

Puterea ciocolatei accentuata de o picatura de rom. Acest invelis de ciocolata neagra, umplut cu o crema ganache cu rom, va ofera o aroma puternica, accentuata subtil de un strop de rom

Duetto Nuga & susan: aroma dulce cu gust de seminte de susan, combinate cu nuga creează un bogat si senzational gust . • ciocolată lapte cu crema de nuga, ganache si seminte de susan

Duetto Strawberry & Balsamic: O surprinzatoare combinatie de otet balsamic si capsuna,o dulce si delicioasa creatie. ciocolata neagra cu capsuni si otet balsamic din Modena

Ganache  ciocolata neagra cu Yuzu si fructul Dragonului

Un moment de tendrete dulce si seducator. Ciocolata alba cremoasa constituie invelisul acestei inimioare irezistibile. O delicioasa declaratie de dragoste umpluta cu crema ganache cu aroma pregnanta de zmeura. O delicioasa combinatie cu gust puternic si fin, intr- un moment de intimitate impartasit in doi, inima la inima.

Crema ganache de ciocolata neagra invelita in ciocolata neagra