Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate de 23 de ani pe piața

REVANZATOR OFICIAL LEONIDAS ROMÂNIA

Ingrediente și valori nutriționale

De mai bine de 100 de ani, Maeștrii noștri Ciocolatieri adună cele mai bune ingrediente pentru a vă oferi rețete creative și gustoase. Fără ulei de palmier și făcute din unt de cacao 100% pur, ciocolatele noastre vor asigura momente fericite de deliciu de ciocolată

Pralinate

Ca un relief evocand varfurile acoperite de zapada, un gust delicat si pralinat. Aceasta pralina se compune din ciocolata alba cu umplutura puternic pralinata si o aluna intreaga.

Sub o foma ondulata, un gust cu totul puterrnic si pralinat. Aceasta pralina se compune din ciocolata neagra cu umplutura puternic pralinata si o aluna intreaga

Sub o foma ondulata, un gust cu totul puterrnic si pralinat. Aceasta pralina se compune din ciocolata lapte cu umplutura puternic pralinata si o aluna intreaga

Un nume de mare doamna cu o inima cremoasa. Invelisul crocant de ciocolata neagra decorat cu un elegant L, ascunde o umplutura pralinata cu aroma dulce de caramel. Un amestec intre ciocolata intensa si delicatetea pralinatului.

Cu un nume de mare doamna cu o inima cremoasa. Invelisul crocant de ciocolata lapte decorat cu un elegant L, ascunde o umplutura pralinata cu aroma dulce de caramel. Un amestec intre ciocolata si delicatetea pralinatului.

Cu un nume de mare doamna cu o inima cremoasa. Invelisul crocant de ciocolata alba decorat cu un elegant L, ascunde o umplutura pralinata cu aroma dulce de caramel. Un amestec intre ciocolata si delicatetea pralinatului, subliniat de crocantul alunei

Gustul pralinat suprem. Gianduja este o ciocolata lapte unica cu o crema pralinata pura care contine alune fin macinate, prezentat intr-un ambalaj auriu. Pentru amatorii de gusturi fine, un deliciu care vi se topeste in gura.

Un gust cremos amestecat cu sparturi de biscuiti. Acest pralinat pur, cu subtile bucatele de biscuiti imbina delicatetea pralinatului cu crocantul foitajului intr-un ambalaj de culoarea cuprului. Giantina, textura cremoasa si biscuiti crocanti.

Un gust cremos amestecat cu sparturi de biscuiti. Giamanda este Gianduja suava la Leonidas imbogatita cu sparturi de migdale caramelizate din California, in ambalajul sau argintiu. Giamanda, textura cremoasa a Giandujei si crocantul migdalelor.

Initial crocanta, in final cremoasa. Mica buturuga crocanta este compusa dintr-un invelis puternic de ciocolata neagra care ascunde o crema pralinata. O reusita imbinare a ciocolatei amarui si a pralinatului.

Initial crocanta, in final cremoasa. Mica buturuga crocanta este compusa dintr-un invelis puternic de ciocolata lapte care ascunde o crema pralinata. O reusita imbinare a ciocolatei lapte si a pralinatului.

Initial crocanta, in final cremoasa. Mica buturuga crocanta este compusa dintr-un invelis puternic de ciocolata alba care ascunde o crema pralinata. O reusita imbinare a ciocolatei albe si a pralinatului.

O pralina crocanta si aerata totodata. Casaleo va ofera doua senzatii : sub un strat de ciocolata neagra, orezul expandat izbucneste dintr-un strat pralinat cremos. Apreciem crocantul unui invelis amarui imbinat cu crocantul orezului expandat.

O pralina crocanta si aerata totodata. Casaleo va ofera doua senzatii : sub un strat de ciocolata lapte , orezul expandat izbucneste dintr-un strat pralinat cremos. Apreciem crocantul unui invelis de ciocolata lapte cu crocantul orezului expandat.

O pralina crocanta si aerata totodata. Casaleo va ofera doua senzatii : sub un strat de ciocolata alba, orezul expandat izbucneste dintr-un strat pralinat cremos. Apreciem crocantul unui invelis de ciocolata alba imbinat cu crocantul orezului expandat.

Compuneti-va propriul carou amarui si crocant. Sub forma sa stricta si echilibrata, acest carou crocant amarui recunoaste inclinatia pentru voluptatea suava al pralinatului aerat, amestecat cu orezul expandat. Imbinare de texturi pentru o senzatie puternica si crocanta.

Compuneti-va propriul patrat amarui si crocant. Sub forma sa stricta si echilibrata, acest patrat crocant ciocolata lapte recunoaste inclinatia pentru voluptatea suava al pralinatului aerat, amestecat cu orezul expandat. Imbinare de texturi pentru o senzatie puternica si crocanta.

O castana decojita cu o aroma care iese din obisnuit. In invelisul de ciocolata neagra in forma de castana, umplutura pralinata se amesteca cu alunele caramelizate. O castana cremoasa, crocanta si puternica

O castana cu aroma extraordinara! Sub invelisul de ciocolata cu lapte Leonidas, descoperim o pralina in forma de castana, umpluta cu crema de cafea.

O inima puternica, o haina de catifea. Acest invelis elegant de ciocolata lapte in forma de inima ascunde o umplutura pralinata. In ambalajul sau seducator rosu pasional, este o maniera delicata de a spune « dragoste » mereu.

Un mozaic de texturi si arome. Aceasta pralina invelita cu ciocolata lapte si striatii fine de ciocolata alba, incanta cu delicioasa umplutura pralinata imbogatita cu sparturi de foitaj cu unt 100% . Arome ale texturilor amestecate de cremos si crocant

O compunere vizuala artistica si moderna invelita in ciocolata. Acest mozaic invelit cu ciocolata lapte si striatii de ciocolata neagra, incanta cu delicioasa umplutura pralinata crocanta subliniaza subtilele sparturi de speculos. Un gust specific belgian.