Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România.

EN

FR

RO

Leonidas Universitate de 23 de ani pe piața

REVANZATOR OFICIAL LEONIDAS ROMÂNIA

Ou Paste ciocolata neagra 450g

Savurează Ou Paste ciocolata neagra 4500g de la Leonidas: ou de ciocolată și praline premium pentru un Paște de lux. Alege răsfățul belgian pentru sărbători sau cadouri memorabile. Comandă pentru tradiție și gust!

149.00 lei

În stoc

Ai nevoie de ajutor? 021 31 41 377 / 0740 014 695

TRANSPORT RAPID

FARA FACTURA IN CADOU

AVANTAJE FIDELITATE

Leonidas Romania – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas în România, acum 22 de ani.

Descriere

Transformă Paștele într-un festin cu Ou Paste ciocolata neagra 450g de la Leonidas: un ou de ciocolată de neagra de 220g, împreună cu 230g de mini ouă și praline.

Fiecare bucățică este un răsfăț pur, creat din ingrediente fine, respectând tradiția ciocolateriei belgiene.

Ou-ul Paste din ciocolata cu lapte  adaugă bucurie și eleganță sărbătorilor sau devine cadoul perfect. Savurează momentele cu Leonidas.

Ingrediente praline asortate: Zahăr, masă de cacao, unt de cacao, LAPTE praf integral, ALUNE DE PĂDURESMÂNTÂNĂ, sirop de glucoză, UNT (LAPTE), MIGDALEUNT anhidru, LAPTE condensat îndulcit, nucă de cocos mărunțită, zahăr invertit, alcool, umectant (sorbitol), arome, dextroză, NUCI, sirop glucoză și fructoză, fructe confiate (portocală, pepene), sirop sorbitol, miere, biscuite (GRÂU (GLUTEN), OUĂ), orez expandat, căpșune, pudră de cacao, vișine, MIGDALE amare, băutură vegetală de MIGDALE (MIGDALE, zahăr, maltodextrină, SOIA, antioxidanți (ascorbil palmitat), agent antiaglomerant (oxid de siliciu)), invertazică, FISTIC, cafea, zmeură, conservanți (sorbet de potasiu), fragmente de boabe de cacao prăjite, anhidru de grăsime din lapte, xylitol, concentrat suc de zmeură, regulator aciditate: acid citric, merișor, SUSAN. Coloranți (sfeclă roție, extract de soc, annatto, curcumină, complex de clorofilă cupru, caramel), coajă de portocală, amidon de GRÂU, ananas, sare, concentrat suc de lămâie, lămâie, agenți de creștere (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, condimente, albuș de OU, concentrat de fructe, sare Guarande, pectină, oțet balsamic, busuioc. Marzipanul căpșună” conține agent de colorare: carmin. Ciocolată neagră (min. 54% cacao), Sao Tome ciocolată neagră (min. 72% cacao), ciocolată cu LAPTE (min. 30% cacao), ciocolată albă.

Se păstrează la loc uscat și răcoros, la o temperatură între 15⁰C – 18⁰C. Produs în Belgia.