Leonidas – Universitate – magazinul de unde a inceput povestea faimoaselor praline belgiene Leonidas in Romania

ANNA DE CODORNIU RESERVA BRUT SERIA LIMITATA

Anna de Codorníu este un omagiu adus femeii care a schimbat istoria cramei. Măiestria, eleganța și autenticitatea sa se reflectă în cava care i-a moștenit numele. În 1984 a aparut pe piata primul vintage -pionier la vremea lui- care a încorporat soiul Chardonnay în cupajul său impreuna cu Macabeo, Parellada si Xarel.lo. / 92 pct. Guia Gourmets, 91 pct. J. Suckling.

95.00 lei

În stoc

Ai nevoie de ajutor?

📞 021 31 41 377 / 0740 014 695

Leonidas România – magazinul de unde a început povestea faimoaselor praline belgiene în România, acum 23 de ani.

Transport rapid

Transport rapid
1–2 zile lucrătoare

Card cu mesaj

Card cu mesaj
Scris de mână gratuit

Discretie garantata

Discreție garantată
Fără factură în colet

Avantaje fidelitate

Avantaje fidelitate
Reduceri pentru clienți fideli

În 1872, Josep Raventós a produs prima sticlă de cava prin aplicarea metodei tradiționale. Codorníu reflectă istoria, tradiția, pasiunea și know-how-ul unei afaceri de familie cu peste 450 de ani de istorie, care astăzi rămâne lider în vinuri și cave de calitate. Cavele sale din Sant Sadurní d’Anoia au fost declarate Monument Istoric-Artistic Național în 1976, ca o lucrare cheie a modernismului catalan.

Anna de Codorníu este un omagiu adus femeii care a schimbat istoria cramei. Măiestria, eleganța și autenticitatea sa se reflectă în cava care i-a moștenit numele. În 1984 a aparut pe piata primul vintage -pionier la vremea lui- care a încorporat soiul Chardonnay în cupajul său impreuna cu Macabeo, Parellada si Xarel.lo. / 92 pct. Guia Gourmets, 91 pct. J. Suckling.

NOTE DE DESGUSTARE
Visual: Galben auriu cu reflexe verzui
Olfactiv: Note de citrice și fructe tropicale alături de altele mai complexe din învechire (pâine prăjită, brioșă) care îmbogățesc paleta de arome
Gustativ: Cava gastronomic, cremos, cu bule fine si persistente
Asociere: Aperitive, legume sotate, peste, crustacee, deserturi si multe alte preparate

Temperatura de servire: 6-8°C

 

4